• Handgemaakt
  • Vanaf 75 euro gratis verzenden
  • Duurzame materialen
  • Gratis afhalen in Beek en Donk
Home » Klantenservice » Het gezicht achter Impala Lily

Het gezicht achter Impala Lily


Hoi!

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen!

Mijn naam is Kim, 39 jaar en P&O adviseur van beroep. Ik woon samen met mijn man en zoontje in het Brabantse Beek en Donk. Ik ben al zo'n 8 jaar creatief bezig en heb mezelf sinds mijn zwangerschap in 2017 leren haken. In het begin haakte ik alleen kralen voor bijtringen en speenkoorden, maar snel daarna leerde ik ook figuren haken. Inmiddels ben ik helemaal verslaafd aan het haken van grotere (chunky) objecten zoals manden, poefs, kussens, krukjes en plaids. Daarnaast  loop ik al enkele jaren met de gedachte om iets voor mezelf te beginnen.

 

In 2020 heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik met Impala Lily gestart. De naam Impala Lily is voortgekomen uit mijn liefde voor Zuid Afrika. De Impala Lily is namelijk een prachtige bloem die groeit in de droogte en hitte van Zuid(elijk) Afrika en staat binnen mijn bedrijf voor de natuur, schoonheid en robuustheid. Alle producten worden met de hand door mij zelf gemaakt en bestaan op dit moment uit gerecycled katoen en 100% leer. 

 

Mocht je iets hebben gezien, maar je wilt liever een andere maat of kleur of het product is op, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden. Er is namelijk nog van alles mogelijk!

 

Groetjes en een fijne dag nog!

Liefs Kim